Fri fragt ved køb over 499,-         Hurtig levering         Sikker betaling

Kærlighed & Lykke

kr. 169,00

“Kærlighed & Lykke”, skrevet af den verdenskendte forfatter Yasmin Mogahed, er en bog uden sidestykke. Den er indbegrebet af, hvordan man kan inspirere mennesket til at finde sig selv i livets mørke. Bogen består af en masse korte visdomsfulde citater fra Yasmin Mogahed, som virkelig rammer både sindet og hjertet. Disse citater er poetiske uden at være poesi og helt igennem rørende uden at være sentimentale. Koncepterne kærlighed og lykke bliver udfoldet på en måde, der får hjertet til at finde ro og sindet til at forstå, hvad der skal til for netop at opnå kærlighed og lykke.

Bogen er desuden fyldt med smukke farvebilleder af naturen, hvilket får de visdomsfulde ord til at manifestere sig endnu mere i sindet.

Bogen er i flexi cover og på 124 inspirerende sider.

Kategori:

Beskrivelse

Bagsiden til bogen “Kærlighed & Lykke”:

Smerte er meget ægte. Og ligeledes tab. Nogle gange er det svært ikke at lade vægten af det, vi bærer på – eller mindet om det, vi har mistet – overtage. Mange af os kender kampens virkelighed, og mange mennesker lider i stilhed. Ligesom mange af jer har jeg også kendt til ensomhed. Jeg har kendt til nederlag.

Så jeg besluttede at give det en stemme. Det hele: tårerne, smerten. Og alle lektionerne. Ting, jeg så og lærte og opnåede på livets vej, havde brug for at have en stemme. Så begyndte jeg at skrive, i håb om at hjælpe mig selv og andre til at overleve og trives i deres storme.

Ordene i denne bog blev min stemme og mit brev til verden. De blev mit største forsøg på ikke kun at samle mig selv op, men også andre undervejs. Jeg skrev, for ligesom når vi falder i livet, så rejser vi os igen. Det er sådan, denne verden er. Den giver os aldrig kun én vej. Der er smerte. Ja. Og tab. Og endda mørke. Men der er også lys. Der er håb. Der er skønhed.

Og der er også kærlighed og lykke.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kærlighed & Lykke”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Titel

Go to Top