Fri fragt ved køb over 499,-         Hurtig levering         Sikker betaling

Genvind dit Hjerte

kr. 249,00

Genvind dit Hjerte er en best seller, der er oversat til mange sprog, og som med rette er udråbt som en “favoritbog” af mange læsere. Den er skrevet på en smuk måde, der får hjertet til at finde ro og hjernen til at reflektere.

Mange af os lever et liv indfanget i de samme mønstre af hjertesorg og skuffelser. Ofte har vi ingen anelse om, hvorfor det sker. Genvind dit hjerte handler om at frigøre hjertet fra dette slaveri. Om at rejse ind og ud gennem livets mest bedrageriske fælder.

Genvind dit Hjerte vækker hjertet og tilvejebringer et nyt perspektiv på kærlighed, tab, lykke og smerte. Man lærer, hvordan man skal leve livet, uden at tillade livet at eje én. Det er en håndbog om, hvordan man beskytter sin mest værdifulde ejendel – hjertet.

Bogen er i hardcover på 212 sider.

Kategori:

Beskrivelse

“… Genvind dit hjerte gav mig et helt nyt perspektiv på formålet med livet. Enhver der læser denne bog vil drage af dens visdom.” – Sisters Magazine

“Genvind dit herte er et friskt pust, der opløfter modet, nærer sindet og helbreder sjælen. Brugen af intrikate billeder og ord der er smukt placeret, efterlader læserne med en følelser af ærefrygt, idet de føler sig lettede og frie for bekymringer.” – Vanessa, MeMuslima.com

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Genvind dit Hjerte”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Titel

Go to Top