Fri fragt ved køb over 499,-         Hurtig levering         Sikker betaling

Heling af Tomheden

kr. 249,00

Heling af Tomheden

Denne nye bog fra den verdenskendte forfatter og ustadha Yasmin Mogahed, er en unik guide til følelsesmæssigt og spirituelt velbefindende. Den gennemgår på systematisk vis, hvordan vi mennesker skal forholde os tomhed og modgang – samt hvordan Allah har givet os evnen til at rejse os igen og igen, når vi falder på livets lange snørklede vej. Denne evne er en gave, som man skal vide eksistere, før man kan drage nytte af den.

Temaer som smerte, lidelse, resiliens, myter om sabr, skam, selvmedfølelse, qadar, psykologisk førstehjælpskasse, spiritualitet, cyber-stalking og meget meget mere bliver gennemgået, så læseren kan implementere de gode råd i sit liv.

Bogen er på 205 sider og i flot hard cover (ikke som den engelske der er i soft cover).

 

Kategori:

Beskrivelse

Heling af Tomheden

Mange af os kan ikke finde vores vej i dette liv. Nogle mennesker har opgivet håbet, da de ikke ser nogen vej ud af deres smerte, deres problemer og deres nederlag. Nogle mennesker bærer på mange års skam og selvhad. Og nogle lever med en dyb tomhed, til trods for deres verdslige succes.

Men der er håb. Og der er altid en vej tilbage. Ligesom at vi blev sendt på denne verdslige rejse med evnen til at falde, fik vi også evnen til at rejse os. Ligesom at vi vil bløde, vil vi også hele. Vi er designet med den gudgivne evne til at klare os. At overleve. Endda at blomstre under stormene. Hver og en af os har fået det gudgivne potentiale til at se gennem mørket. At overleve kulden. At gå i stykker igen og igen, og at hele igen og igen. Og derefter være endnu smukkere på de ødelagte dele. Denne bog er en trin-for-trin guide til at hele disse ødelagte dele — vores tomhed.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Heling af Tomheden”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Titel

Go to Top