Fri fragt ved køb over 499,-         Hurtig levering         Sikker betaling

Tanker om Gud

kr. 79,00

Findes der en Gud? Hvorfor og hvordan opstod der liv på jorden? Er evolutionsteorien sand? Er universet blevet til af sig sev og ved en tilfældighed? Hvis der findes en Gud/Skaber, hvorfor lader Han så mennesker lide, og hvorfor findes der ondskab?
Alle disse spørgsmål er relevante at stille, men endnu vigtigere er det at forsøge at finde svar på dem. Bogen svarer på disse og mange andre spørgsmål.

Bogen er i softcover på 161 sider.

Kategori:

Beskrivelse

Mennesket er skabt med en forstand, så det kan træffe gode beslutninger. Men har du nogensinde tænkt tanker, som bare ikke vil forsvinde? Det kan være spørgsmål som: Findes der en Gud? Hvorfor og hvordan opstod der liv på jorden? Er evolutionsteorien sand? Er universet blevet til af sig selv og ved en tilfældighed? Hvis der findes en Gud/Skaber, hvorfor lader Han så mennesker lide, og hvorfor findes der ondskab?
Alle disse spørgsmål er relevante at stille, men endnu vigtigere er det at forsøge at finde svar på dem. Bogen svarer på disse og mange andre spørgsmål. Uanset om du er muslim eller ej, så vil denne bog gavne dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tanker om Gud”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Titel

Go to Top