Fri fragt ved køb over 499,-         Hurtig levering         Sikker betaling

Ramadan Guiden – trykt bog

Original price was: kr. 179,00.Current price is: kr. 129,00.

Ramadan Guiden skildrer den muslimske faste på en måde, der ikke er set tidligere på dansk. De spirituelle og mentale aspekter beskrives på en meget nærværende måde for at inspirere og motivere den fastende. Emner som Ramadan & sundhed, Ramadan & tilbedelse, Ramadan & tålmodighed, Ramadan & det muslimske hjem mm. bliver gennemgået. Desuden er der også en nyttig FAQ liste.

Bogen udforsker Ramadan-universet på en fascinerende måde, der får læseren til at internalisere denne unikke måned, så man kan opnå et stort udbytte – både spirituelt, mentalt og fysisk.

Bogen er i hardcover på 100 sider og egner sig sædeles godt til både muslimer og ikke-muslimer.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Ramadan Guiden henviser flittigt til Islams primære referencekilder: Koranen og profeten Muhammads (fvmh) overleveringer og sædvane. Der anvendes også en hel del visdomsfulde udtalelser fra kendte muslimske lærde.

Derudover bliver de fysiske aspekter af fasten også belyst, så læseren kan drage nytte af den forskning, der findes på området. Sidst i bogen findes også en FAQ-liste, hvor man finder svar på de mest gængse spørgsmål ift., hvad der kan annullere fasten for den enkelte.
Emner som Ramadan & sundhed, Ramadan & tilbedelse, Ramadan & tålmodighed, Ramadan & det muslimske hjem mm. bliver gennemgået.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ramadan Guiden – trykt bog”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Titel

Go to Top