Fri fragt ved køb over 499,-         Hurtig levering         Sikker betaling

Koranisk Infografik

kr. 199,00

Koranisk Infografik er den første børnebog, der forsøger at kombinere kunst og Koranvers. Det er forfatteren lykkedes rigtig godt med. Bogen er en samling af illustrationer inspireret af vers fra den hellige Koran. Kunstneren har anvendt forskellige kunststile for at præsentere forskellige emner som; etik og moral, tolerance, hijab, hajj, godhed over for forældre, Allahs sande tjenere, Paradis, tegn på Allahs eksistens og meget mere.
Det er en fantastisk bog, hvis man ønsker at fange barnets opmærksomhed via et flot og kunstnerisk visuelt udtryk. Selv voksne finder den interessant 🙂

Målgruppe: Børn 5-11 år (læse den med en voksen). Børn 12 år og opefter kan læse den selv.

Bogen er i hard cover og på 40 sider..

Kategori:

Beskrivelse

Koranisk Infografik er en bog, der på smukkeste vis fanger børnenes opmærksom ved brug af kunst som virkemiddel. De forskellige temaer bliver belyst ved hjælp af illustrationer. Fx italesættes gambling og alkohol ved at visualisere hvad disse ting gør ved menneskets psyke, og hvordan de påvirker samfundet generelt. På den måde kan barnet se et konkret eksempel på, hvorfor disse ting ikke er tilladt i Islam.
På samme måde italesættes alle andre emner, herunder også de gode dyder som fx “godhed over for forældre”, hvor man ser dem blive ældre og have brug for mere hjælp.

Alle temaer bakkes op af vers fra Koranen.

Bogen er i hard cover på 40 sider.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Koranisk Infografik”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Titel

Go to Top