Fri fragt ved køb over 499,-         Hurtig levering         Sikker betaling

Koranbærernes etikette

kr. 299,00

“Koranbærernes etikette” er en helt særlig bog, der er skrevet af Imam An-Nawawi. Den handler om de etiketter, der følger med at være en sand Koranbærer – altså en der har memoreret eller studerer Koranen.

Bogen er på 377 sider og er i hardcover med guld-præg.

Kategori:

Beskrivelse

“Koranbærernes etikette” er en helt særlig bog, der er skrevet af Imam An-Nawawi. I hans indledning til bogen skriver han bl.a.:

”Jeg har set befolkningen i vores land, Damaskus, anstrenge sig for at recitere den mægtige Koran: de studerer den, instruerer andre i den, og de læser den enten i grupper eller enkeltvis. Gennem dage og nætter gør de sig vældig umage med den. På denne måde søger de tilfredsheden af Allah (swt), den Højeste, Besidderen af Majestæt og Ære. Dette fik mig til at skrive en kortfattet afhandling omkring de rette etiketter, der kræves af enhver Koranbærer samt egenskaberne for dem, som memorerer og studerer den. Allah (swt), den Højeste, har befalet os at rådgive hinanden vedrørende Hans (swt) Bog og redegøre for de rette etiketter for Koranbærere og Koran-studerende samt vejlede og påminde om disse etiketter.”

Bogen er på 377 sider og er i hardcover med guld-præg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Koranbærernes etikette”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Titel

Go to Top